Ярославський розповів, як його грабує влада

П'ятниця, 21 грудня 2012, 10:42

Всі домовленості про державно-приватне партнерство в рамках реконструкції стадіону "Металіст" у Харкові порушені.

Про це заявив бізнесмен Олександр Ярославський, пише Forbes.

"Під час реконструкції мені обіцяли багато чого, уклали договір, і я інвестував гроші. Що стосується питання, які саме положення порушені - то цим повинні займатися юристи. Але скажіть мені, чи буде приватний інвестор вкладати гроші там, де його просто грабують? Я не здивуюся, якщо завтра в мене будуть намагатися забрати аеропорт або готель", - сказав бізнесмен.

Ярославський також повідомив, що буде менше інвестувати.

Реклама:

"У Харкові я гроші вкладати точно не буду, а там життя покаже. Коли стадіон стояв у руїнах, коли по ньому плавали качки і ходили корови і кози, Кернесу він був не потрібен. А коли стадіон перетворився на квітучий сад - він відразу знадобився міській владі", - зазначив Ярославський.

Він підтвердив, що існують особисті конфлікти.

"Є особисті конфлікти, а є закони демократичного суспільства. Держава гарантує захист інвестора. А нинішня ситуація - це грабіж серед білого дня", - сказав бізнесмен.

Раніше Кернес в інтерв'ю Українській правді заявляв, що стадіон "Металіст" має бути повернутий у комунальну власність Харкова.

У той же час президент харківського "Металіста" Олександр Ярославський назвав це махновщиною й заявив, що готово віддати Кернесу й стадіон, і команду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: