Фонд держмайна пустив з молотка 8,2% акцій "Київоблгазу"

Четвер, 20 грудня 2012, 17:16

Фонд державного майна за підсумками торгів на "Східно-Європейській фондовій біржі" в четвер продав 8,24% акцій ПАТ "Київоблгаз" за 21,702 млн гривень.

Про це йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті біржі.

Згідно з повідомленням, акції "Київоблгазу" продані одному покупцеві за стартовою ціною. Ім'я покупця біржа не розкриває.

Крім того, ФДМ, за підсумками торгів 19 грудня на біржі "Іннекс" продав майже 1% акцій підприємства з газопостачання та газифікації ПАТ "Хмельницькгаз" за стартовою вартістю 2,213 млн гривень. Як говориться на сайті біржі, акції "Хмельницькгазу" викупила одна особа.

Реклама:

ФДМ також продав за підсумками аукціону 13 грудня на "Східно-Європейській фондовій біржі" 0,7% акцій підприємства з газопостачання та газифікації ПАТ "Тернопільгаз" за стартовою вартістю 06,14 млн гривень. В даному випадку акції компанії викупив також один покупець.

Як відомо, Кабінет міністрів планує переглянути перелік підприємств, які не підлягають приватизації, та з 1500 таких підприємств залишити приблизно 250.

Нагадаємо, 12 грудня Фонд державного майна почав підготовку до продажу в 2012 році десяти вугільних об'єктів. Зокрема, підготовці до продажу в 2012 році підлягають ПАТ "Шахтоуправління" Донбас ", окремі підрозділи" Шахта ім. Абакумова "," Шахта ім. Калініна "," Шахта Жовтневий рудник "," Шахта ім. Челюскінців "," Шахта Моспінська "," Шахта Димитрова "," Шахта Центральна "," Шахта Родинська "," Шахта Стаханова ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: