Попов вирішив зекономити на новорічному освітленні

Понеділок, 17 грудня 2012, 18:59

КП "Київміськсвітло" 14 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Група компаній Фьюжн" на влаштування святкової ілюмінації в центрі Києва вартістю 4,3 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається у повідомленні, напередодні Нового року потрібно влаштувати гірлянди та інші світково-ілюмінаційні прилади на вул. Велика Васильківська в межах дільниці навпроти Троїцької площі та Палацу "Україна", на Володимирському узвозі від Європейської площі до Поштової площі, на вул. Богдана Хмельницького від вул. Хрещатик до вул. Володимирська та на розтяжках над проїжджою частиною Європейської площі.

Всього замовлено встановлення 1645 приладів без влаштування Новорічної ялинки на Майдані Незалежності.

Реклама:

Нагадаємо, на урочисте відкриття ялинки 19 грудня за участі президента Віктора Януковича КМДА виділило 1,25 млн гривень.

Директор та основний власник ТОВ "Група компаній Фьюжн" Олександр Єгоров розповів в інтерв’ю, що його компанія займалась святковим освітленням центру Києва в 2011 році.

Тоді "Київміськсвітло" дало компанії 10,29 млн гривень за влаштування 7137 ілюмінаційних приладів в центрі міста, в тому числі на зелених насадженнях, фасадах КМДА, філармонії, консерваторії, Головпоштамту, будинку профспілок та інших будівель і вулиць.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!