Google запускає український YouTube

Четвер, 13 грудня 2012, 14:19

Компанія Google оголосила про запуск YouTube Україна.

Локалізована версія популярної відео платформи дозволить українським користувачам інтернету спілкуватися, створювати і ділитися відео на домені youtube.ua, йдеться у прес-релізі компанії Google.

За даними компанії, у локальній версії YouTube будуть представлені найпопулярніші українські відео, крім того, вона забезпечить платформу для талановитих українських творців відеоконтенту, телекомпаній, рекламодавців і брендів.

За словами директора Google в Україні Дмитра Шоломка, українські користувачі вже давно дивляться і завантажують відео на YouTube, а користувачі інших країн мають можливість переглядати відео, створене в Україні.

Реклама:

"YouTube входить в п'ятірку найпопулярніших інтернет-сайтів в нашій країні. Офіційний запуск YouTube в Україні дозволить українським творцям відеоконтенту ефективніше просувати свої відеороботи, як в Україні, так і в будь-який іншій країні", - сказав Шоломко.

Нагадаємо, навесні цього року українському офісу Google вдалося отримати домени youtube.ua і youtube.com.ua, раніше зайняті кіберсквотерами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: