Фірмі, яку Азаров звинуватив у розкраданні грошей, знову дали 10 мільйонів

Четвер, 13 грудня 2012, 10:29

Управління будівництва, архітектури та землекористування Оболонської райдержадміністрації 4 грудня уклало угоду з ТОВ "Спецбудкомлекс" на реконструкцію та придбання обладнання для дитячої поліклініки № 1 по вул. Лайоша Гавро, 26.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Вартість угоди склала 9,94 млн гривень.

Як зазначається у повідомленні, тендер провели за неконкурентною процедурою "закупівля в одного учасника", оскільки "Спецбудкомлекс" є генпідрядником цієї реконструкції ще з 2007 року, коли з фірмою була підписана угода на 23,96 млн гривень.

Реклама:

"Завершити поліклініку повинні були ще в червні 2009 року, однак за браком фінансування так і не закінчили", - повідомляється в обґрунтуванні закупівлі.

Згідно з повідомленням, необхідність виділення нових коштів пояснюють виникненням додаткових вимог МНС України, санепідемстанції, Держенергосбереження, "Київенерго" та інших служб, а також потребою в зміні кошторису  через підвищення рівня заробітної плати, поточних цін на будівельно-монтажні роботи, матеріальні ресурси та обладнання.

"Окрім того на сьогодні будівельні роботи "Спецбудкомплекс" сам виконав на 95,2% за рахунок власних обігових коштів. Наразі згідно з висновком ДП "Укрдержбудекспертиза" вартість поліклініки вже складає 33,90 млн гривень. Експертний висновок датовано липнем цього року, завершити роботи офіційно повинні до кінця грудня 2013 року", - пише видання..

Разом з тим офіційне відкриття реконструйованої поліклініки за участю прем’єр-міністра Миколи Азарова та мера Києва Олександра Попова відбулося ще 28 травня минулого року. "В ході промови Азаров зокрема зазначив, що на реконструкції поліклініки вкрали 5 млн гривень", - повідомляє видання.

"Рішень у справі за участю ТОВ "Спецбудкомлекс" в Єдиному реєстрі судових рішень немає", - йдеться у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!