Митники накупили комп’ютерів на десятки мільйонів

П'ятниця, 9 листопада 2012, 09:23

Державна митна служба уклала низку угод на придбання комп’ютерного устаткування та програмного забезпечення на загальну суму 40,44 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Обладнання інженерної інфраструктури діючих основного та резервного ЦОД Держмитслужби, його монтаж та пусконалагодження у виконанні ПрАТ "Інформаційні комп’ютерні системи" коштуватиме 10,1 млн гривень.

Ця ж фірма отримає 24,63 млн гривень за програмне забезпечення СКБД Oracle для основного та резервного центрів обробки даних.

Реклама:

Ще 4,65 млн гривень отримає ПрАТ "Сітронікс інформаційні технології Україна" за програмне забезпечення Microsoft SQL Server.

ТОВ "ЕсАй Біс" за 0,57 млн гривень надасть програмне забезпечення гарантованої доставки повідомлень, ПП "ПроНет" отримає 0,49 млн гривень за систему моніторингу обладнання відомчої телекомунікаційної мережі та локальних обчислювальних мереж.

Загалом в 2012 році Держмитслужба уклала угоди на придбання комп’ютерної техніки, програмного забезпечення та послуг по обслуговуванню систем зв’язку на загальну суму 94,29 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: