"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нацбанк замовив ремонт постраждалих конструкцій за 2 мільйони

Вівторок, 27 листопада 2012, 09:37

Нацбанк 20 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Будівельно-виробнича фірма "АІС Медесан" на ремонт конструкцій, порушених під час капітального ремонту фундаменту адміністративної будівлі.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Вартість угоди склала 2,04 млн гривень.

Як зазначається у повідомленні, потрібно протягом року відремонтувати приміщення громадянської оборони, учбовий клас, тепло пункт, а також виконати роботи з благоустрою та електромонтажні роботи.

Реклама:

"Які саме конструкції постраждали під час капремонту, а також коли і ким він виконувався, Нацбанк не повідомляє", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 листопада Верховна рада в першому читанні підтримала проекту закону "Про здійснення держзакупівель" щодо закупівель робіт, пов’язаних із діяльністю НБУ.

Як відомо, головне управління господарського забезпечення Нацбанку 26 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Євростандарт-Сервіс" на придбання кухонного обладнання на 404 тис гривень.

Також, 5 листопада стало відомо, що Нацбанк продовжує укомплектовувати свою базу відпочинку в Яремче, до вже закупленої меблів і телевізорів, додадуть холодильники і пральні машини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!