"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У донецькі дороги закопають ще 32 мільйони

Вівторок, 13 листопада 2012, 09:48

Донецька служба автодоріг та структурні підрозділи міських рад Донецької області уклали низку договорів на ремонти доріг на суму 31,79 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Більша частина цієї суми піде на ремонт однієї вулиці у місті Донецьку.

Міське управління будівництва уклало з ТОВ "Донтехнобуд" угоду вартістю 22,59 млн гривень на капремонт автодороги від вул. 230-ї Стрілецької Дивізії до вул. 301-ї Стрілецької Дивізії.

Реклама:

Яку саме з доріг між цими вулицями ремонтуватимуть – не вказано, однак найдовша з них, вул. Тбіліська, у довжину має 1,7 км.

В ході ремонту повинні посилити асфальтобетонне покриття і розширити проїжджу частину, а також передбачено перевлаштування та захист комунікацій і контактної мережі.

Засновниками ТОВ "Донтехнобуд" є Микола Зенков та начальник відділу іноземних перекладів Донецької Торгово-промислової палати Микола Брунько.

Також 891 тис гривень піде на ремонт доріг у Горлівці: капремонт під’їзної дороги до школи 88 кварталу, а також поточний ремонт доріг міста.

Відповідні угоди Департамент ЖКГ Горлівської міськради підписав з ТОВ "Перша Дорожньо-Будівельна Компанія".

Засновниками фірми є Олексій Ішутін та Віктор Коркішко, відомий як заступник директора з економічних питань ДП "Донецький облавтодор".

Ще на 1,06 млн гривень відремонтують дороги в Макіївці, відповідно до угоди між Управлінням міського ЖКУ Макіївської міськради та ПАТ "Облдоррембуд" Сергія Григалашвілі.

Решта 7,24 млн гривень піде на поточний ремонт моста через р. Мокрі Яли на 18-у кілометрі автомобільної дороги місцевого значення.

Роботи замовили ТОВ "Впроваджувальне підприємство Мост-1" Василя Тодирики.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: