"Феофанія" заправилась обладнанням ще на 10 мільйонів

Четвер, 4 жовтня 2012, 08:54

Клінічна лікарня "Феофанія" Державного управління справами за результатами тендерів уклала низку угод на придбання товарів та послуг на суму 13,45 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пише сайт "Наші гроші".

Як зазначається у повідомлені, придбано операційний мікроскоп для нейрохірургії за 8,5 млн гривень у ТОВ "Шерл" і денситометр за 1,7 млн гривень у ПрАТ "УМТ".

Також ТОВ "ДМ-Проект" замовлено розробку робочої документації капітального ремонту  з переоснащенням лікувального корпусу №3.

Реклама:

Нагадаємо, ремонт цього корпусу вартістю 38 млн гривень було замовлено раніше, ніж проектну документацію.

Загалом з початку 2012 року "Феофанія" провела тендери на 153,3 млн гривень.

Як відомо, 25 вересня, клінічна лікарня "Феофанія"  уклала низку угод на будівельні роботи на загальну суму 49,39 млн гривень. Найбільше – 38 млн гривень – отримає ПАТ "ХК "Київміськбуд", яке має до кінця року провести капітальний ремонт з переоснащенням лікувального корпусу №3.

Окрім ремонту корпусу №3 лікарня ДУС також замовила капітальний ремонт приміщень аптеки адміністративно-побутового корпусу вартістю 1,1 млн гривень, приміщення клубу-їдальні за 2,79 млн гривень, будівлі компресорної з пристосуванням під приміщення для обслуговування медичних конференцій та форумів за 3,43 млн гривень, патолого-анатомічного корпусу за 4,05 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: