Прикордонники накупили квартир на 10 мільйонів

Вівторок, 30 жовтня 2012, 09:36

окремий відділ капітального будівництва Державної прикордонної служби України 24 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "ДБК-інвест" на придбання 11 квартир в Києві.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Вартість угоди склала 10,35 млн гривень.

Придбано три однокімнатних квартири, шість двокімнатних та дві трикімнатних. Їх адреси, площа та вартість квадратного метру не повідомляється.

Реклама:

Відомо, що частина квартир вартістю 7,38 млн гривень знаходиться в будинках, введених в експлуатацію після 2005 року, а квартири на суму 2,98 млн гривень – в будинках, введення яких планується цього року.

В тендері брали чотири компанії, при цьому заявка "ДБК-інвесту" з групи екс-голови "Київміськбуду" була найдорожчою.

Холдингова компанія "Київміськбуд" пропонувала квартири за 9,82 млн гривень. Однак перемогу без пояснення причин отримала пропозиція, дорожча на півмільйона гривень. При цьому єдиним критерієм оцінки була ціна квартир.

КП "Житлоінвестбуд – УБК" пропонувало квартири за 7 млн гривень, установа Міністерства оборони "28 управління начальника робіт" – за 7,76 млн гривень. Ці заявки було відхилено через їх невідповідність вимогам прикордонників. В чому полягала невідповідність не повідомляється.

З початку літа 2012 року низка державних установ уклали угоди на придбання квартир. Закупівля прикордонників четверта за розмірами в цьому рейтингу, в який включено закупівлі дорожчі від 1 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!