Київські банки ввели обмеження на продаж валюти - ЗМІ

Четвер, 25 жовтня 2012, 19:05

У ЗМІ пройшла інформація про те, що НБУ вводить жорсткий курс гривні.

Про це повідомляють "Фінанси bigmir.net".

Зазвичай у таких випадках долар і євро різко зникають з обмінників. Як з'ясувалося, в деяких відділеннях доларів немає взагалі, в інших - заборонено продавати їх клієнтам, від чого не легше.

"Подекуди сума для продажу в одні руки обмежена, а місцями треба замовляти потрібну суму для покупки по телефону", - пише видання.

Реклама:

Як зазначає видання, у відділенні ПУМБ заявили, що у них вже давно діють обмеження на купівлю валюти - не більше 1000 доларів в руки. При спробі обміняти гривні нам повідомили, що можна спробувати купити долари в іншому відділенні.

Така ж сума обмеження на купівлю валюти і в Альфа-банку. А в Кредит Дніпро не можна купити більше 300 доларів за один раз.

Крім того, в одному з центральних відділень Креді Агріколь повідомили, що вони "просто не продають валюту останнім часом".

"У Райффайзен банку Аваль валюти не було в наявності, але у відділенні розповіли, що можна попередньо замовити необхідну суму доларів для покупки, і її привезуть у відділення", - інформує видання

"Така ж система, схоже, діє і в Правекс-банку. У відділенні в центрі Києва повідомили, що у них є тільки 500 доларів під клієнта", - повідомляє агенство.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!