Сусід Януковича "зариє" мільярди в донецькі дороги

Четвер, 18 жовтня 2012, 08:50

Служба автомобільних доріг у Донецькій області 15 жовтня оголосила тендер на поточний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування Донецької області.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

За даними джерела видання, в Мінекономрозвитку, очікувана вартість закупівлі складає 2 млрд гривень. Роботи фінансуватимуться з державного бюджету України.

Ця сума значно перевищує вартість аналогічних угод, які укладались цього року регіональними Службами автодоріг на утримання шляхів.

Реклама:

Загалом Служби уклали угоди на 5,78 млрд гривень., в тому числі на утримання шляхів Донецької області було виділено 350 млн гривень.

Таким чином кошти, які планують витратити в одній Донецькій області наступного року, дорівнюють третині від тієї суми, що виділили цьогоріч на всю Україну.

Нагадаємо, що цього року на ремонт доріг у Донецькій області обласний автодор уже за один раз виділив рекордну суму – 850 млн гривень.

Службу автомобільних доріг у Донецькій області очолює Михайло Зварич. Він живе на вул. Райніса, поряд з маєтком на вул. Абрикосова, в якому мешкав Віктор Янукович за часів керівництва Донецькою ОДА.

Зараз там живе дружина президента Людмила Янукович. Ремонт вул. Абрикосова цього року коштував 8,22 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: