"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МЗС заднім числом за півтора мільйона замовило таксі для Азарова

Вівторок, 16 жовтня 2012, 11:22

Міністерство закордонних справ 8 жовтня уклало угоду з ТОВ "Сім Сіті Транс" на послуги, пов’язані з організаційними заходами з підготовки та проведення засідання Ради глав урядів СНД.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Вартість угоди склала 1,44 млн гривень.

Замовлено послуги з транспортного забезпечення учасників заходу, який вже відбувся в Ялті 27 – 28 вересня.

Реклама:

Торги проведено за неконкурентною процедуро закупівлі "в одного учасника", оскільки компанія "СімСітіТранс" Ленура Іслямова під час робочої наради 14 вересня у Республіканському комітеті АРК з транспорту і зв’язку була визначена перевізником форуму.

"ТОВ "СімСітіТранс" забезпечує на належному рівні організацію перевезення офіційних іноземних делегацій у даному регіоні.

ТОВ "СімСітіТранс" має необхідну матеріально-технічну базу, професійних водіїв, а також досвід у проведенні заходів подібного рівня. ТОВ "СімСітіТранс" не має заборгованості за платежами до державного бюджету", – йдеться в обґрунтуванні.

Жодних пояснень чому МЗС не провело відкриті торги не опубліковано. Хоча засідання Ради глав уряду СНД є щорічним заходом.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів уклав угоду з ПАТ "Готель "Ореанда" на проведення офіційних прийомів від імені Уряду України та кави-брейк під час засідання Ради глав урядів держав-учасниць СНД і бізнес-форуму "Ялтинські ділові зустрічі" вартістю 250 тис гривень. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: