"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Присяжнюк пообіцяв зберегти ціни на хліб на Київщині

Середа, 10 жовтня 2012, 18:48

У Київській області ціни на соціальні сорти хліба не будуть збільшуватися протягом наступних трьох років.

Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час відкриття нового хлібопекарського комплексу в Васильківському районі, передає прес-служба Київської облдержадміністрації

За словами очільника області, таку ініціативу обласне керівництво погодило ще до початку будівництва хлібозаводу, підписавши з інвесторами відповідний меморандум про співпрацю.

"Сьогодні ряд пекарень закладає у вартість свого хліба до 40% адміністративних витрат. На цьому ж підприємстві адмінвитрати складають менше 8%, що є найнижчим показником в Україні. Тобто, в кінцевому підсумку, ми будемо мати можливість гарантувати людям стабільність цін на соціальні сорти хлібобулочних виробів - продукт харчування першої необхідності", - зазначив Присяжнюк.

Реклама:

Реалізація проекту будівництва Київського обласного хлібокомбінату забезпечила залучення в Київську область інвестицій в обсязі 60 мільйонів доларів.

За їх рахунок у області планується створити понад 6000 робочих місць в області виробництва і в спеціалізованій торговельній мережі. Вона налічуватиме більше 500 цілодобових хлібних магазинів, що забезпечують навіть найвіддаленіші населені пункти області свіжими хлібобулочними виробами.

Нагадаємо, 10 жовтня Віктор Янукович відкрив на Київщині новий обласний хлібопекарський комплекс ТМ "Кулиничі".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: