Ремонт кримської дачі Януковича затягне на 38 мільйонів

Понеділок, 1 жовтня 2012, 10:39

Президентську резиденцію в смт Форос відремонтують за 38,3 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пише сайт "Наші гроші".

Головне Управління санаторно-курортних закладів в АР Крим прийняла рішення про укладення угод з установою Міністерства оборони на будівельні роботи в президентських резиденціях в смт Форос на суму 38,3 млн гривень.

Як зазначається у повідомленні, 35,3 млн гривень виділено на реконструкцію державної резиденції №11 "Заря". Саме тут президент Віктор Янукович влаштував прийом гостей і подарунків на свій день народження 9 липня 2012.

Реклама:

Ця резиденція має неофіційну назву "дача Горбачова", оскільки тут Михайло Горбачов в 1991 році дізнався про ДКНП (ГКЧП).

Ще 3 млн гривень додано на реконструкцію споруд та інженерних мереж державних дач № 9, 10, ремонт яких почали ще минулого року.

Нагадаємо, в серпні 2011 року Державне управління справами також розпочало реконструкцію державних резиденцій в Форосі та Масандрі.

Після цього на розбудову кримських резиденцій №№ 3, 6, 8, 9, 10 і 11 укладено угоди на 380,97 млн гривень.

Як відомо, 26 вересня головне управління будівництво Івано-Франківської ОДА уклало угоду з ТОВ "УНР ПІБ" на будівництво корпусу для охоронців в державній резиденції "Синьогора". Вартість угоди склала 23,80 млн гривень.

Читайте також: Усередині справжнього будинку Януковича. Секретні фото легендарної "Хонки"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: