Тігіпко пропонує орієнтуватися на "курс" Азарова

Середа, 26 вересня 2012, 11:45

Потрібно орієнтуватися на прогнози прем`єр-міністра Миколи Азарова щодо курсу долара в 2013 році.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, коментуючи заяву Миколи Азарова про те, що долар коштуватиме по 8,11-8,2 гривні, передає "Радіо Свобода".

"Азаров говорив про те, що передбачено у бюджеті, те, що пораховано разом з НБУ, з Мінфіном, Мінекономіки. І це його пропозиції. І я вважаю, що на них потрібно більше орієнтуватися", - сказав Тігіпко.

"Стосовно інших висловлювань, то я це відніс би до таких експертних прогнозів. Я чув дуже багато прогнозів. Я вже з весни чув, що на сьогоднішній день повинен був бути курс вже 9, 10 і так далі", - сказав віце-прем'єр-міністр, коментуючи вже заяву голова фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що за долар даватимуть у 2013 році 8,4 гривні.

Реклама:

За словами Тігіпка, витрата валютних резервів на підтримання курсу це нормально.

"Це нормально. Валютні резерви для того і потрібні. Якщо б у нас сьогодні не було попиту, і менше ми говорили про це, у першу чергу населення, тому що будемо казати відверто: ми ж розкачуємо цю тему. Розкачуємо, у тому числі й політично. Тому що всім чи багатьом опозиціонерам було б цікаво побачити, щоб курс зірвався", - зазначив Тігіпко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!