Київстар і МТС відповіли на закиди АМКУ

Вівторок, 25 вересня 2012, 14:51

Київстар і МТС вважають безпідставними заяви Антимонопольного комітету про подвійні стандарти в тарифах на зв'язок.

Про це повідомляє видання "ЛігаБізнесІнформ".

Згідно з повідомленням компанії МТС, компанія серйозно поставилася до рекомендацій АМКУ.

"Ми не тільки з 1 серпня знизили ціни на всі тарифи, зазначені в листі АМКУ, але і з червня і по теперішній час тримаємо мораторій на підвищення цін, як і обіцяли АМКУ", - підкреслили в компанії, додавши, що зниження торкнулися більше 30 -ти тарифних планів і 7 млн абонентів.

Реклама:

За даними оператора, з 1 серпня були істотно знижені ціни на всі брендовані пристрої, включаючи смартфони і планшети, а з 15 серпня була запропонована послуга з безлімітного доступу до інтернету.

Що стосується Київстару, то компанія також уважно вивчила і прийняла до виконання рекомендації АМКУ щодо зниження цін.

"Нами був зроблений цілий ряд заходів і впроваджено ряд нових тарифних пропозицій, які дають можливість як існуючим, так і новим абонентам компанії отримувати послуги на більш вигідних, дешевих умовах порівняно з тими стандартними тарифними пропозиціями, які діяли в першій половині 2012 року", - пише видання, посилаючись на слова директора з регуляторно-правового забезпечення Київстар Андрія Осадчука.

За його словами, жорстка конкуренція на ринку мобільного зв'язку в Україні дозволила громадянам "отримувати великі обсяги послуг за найнижчими європейськими цінами".

Нагадаємо, раніше АМКУ заявляв, що може оштрафувати операторів мобільного зв'язку МТС Україна і Київстар за завищення тарифів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: