Митниця заплатить 4 мільйони, щоб прогнозувати свою роботу

П'ятниця, 21 вересня 2012, 20:39

Державна митна служба 14 серпня уклала угоду на придбання програмного забезпечення для аналізу статистичної інформації і прогнозу.

Угоду укладено за результатами тендеру з ТОВ "Прогноз Україна", її вартість склала 4,05 млн грн, повідомляють "Наші гроші", посилаючись на "Вісник державних закупівель".

Митники мають до 20 грудня отримати програму, яка дозволить на основі даних з митних декларацій, баз даних та інших джерел проводити аналіз митної статистики, митних платежів та митної вартості, транспортних потоків, статистики міжнародної торгівлі, спеціальної митної статистики.

Підсистема "Моделювання та прогнозування показників діяльності митної служби" призначена для автоматизації процесу моделювання та прогнозування основних показників діяльності митної служби з урахуванням необхідних розрізів, кроків динаміки, періоду прогнозування та інших параметрів, а також з використанням економетричних методів.

Реклама:

Програмні засоби, які входять до складу ПЗ, повинні забезпечити можливість підключення та роботи не менш 300 користувачів з доступом через "тонкий клієнт", і не менш 150 користувачів з доступом через "товстий клієнт".

ТОВ "Прогноз Україна" з минулого року зареєстровано на бельгійську фірму  "Прогноз Сістемс Еспіарел". Раніше засновником був росіянин Микола Андріанов, багаторічний власник і керівник компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: