На облаштування НСК "Олімпійський" витратять ще 99 мільйонів

П'ятниця, 3 серпня 2012, 17:33

Національний спортивний комплекс "Олімпійський" 24 липня уклав угоду з ТОВ "ВБК "Центренергобуд" на додаткові роботи з будівництва та облаштування функціональних зон та схем планування пішохідно-транспортних шляхів з розміщенням автостоянок та об’єктів громадського обслуговування вартістю 98,87 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Необхідність у додаткових роботах виникла у зв’язку з коригуванням проектної документації.

Які саме роботи потрібно було дофінансувати вже після завершення Євро-2012 в обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", не повідомляється.

Реклама:

Компанія "Центренергобуд" отримала підряди на облаштування зони довкола "Олімпійського" до Євро-2012 вартістю 332 млн грвень в червні 2011 року.

Напередодні отримання тих підрядів до складу засновників фірми з часткою 33% статутного капіталу ввійшов Іван Літвінов, власник кількох донецьких охоронних компаній.

Разом з закінченням підготовчих робот до Євро-2012 компанія "Центренергобуд" отримала підряди вартістю 152,34 млн гривень на будівництво льодових арен в Білій Церкві, Дружківці, Кривому розі, Луганську та Севастополі.

Окрім "Центренергобуду" підряди на додаткові роботи по єврофутбольним об’єктам вартістю 866,63 млн гривень вже після початку Євро-2012 отримала донецька група "Альтком".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: