Бориспіль виправдовується - крадуть не в Києві, а за кордоном

Середа, 29 серпня 2012, 16:24

Кількість звернень громадян щодо несанкціонованого доступу до вмісту багажу в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" в липні 2012 року зменшилася в 2 рази, в порівнянні з липнем 2011 року - до 14 звернень.

Як повідомляє прес-служба аеропорту, 13 з 14 звернень стосувалися рейсів прибуття, передає УНІАН.

"Доведено, що доступ до вмісту багажу на цих рейсах був здійснений в аеропортах відправлення. Тільки одне звернення надійшло від пасажира, який прямував з "Борисполя".

За даним фактом проводиться службова перевірка", - повідомляє аеропорт "Бориспіль".

Реклама:

В аеропорту зазначають, що такі результати були досягнуті в результаті реорганізації структурних підрозділів, які здійснюють нагляд за процесами комплектування, перевезення, навантаження і розвантаження багажу.

В аеропорту забезпечується повний контроль на всіх етапах обслуговування багажу.

Зокрема, в термінальних комплексах і на перонах ведеться постійне відеоспостереження, а там, де це неможливо з технічних причин, - проводиться особистий контроль співробітниками внутрішньої безпеки.

ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" - найбільший аеропорт України, розташований за 29 км від Києва. Він обслуговує понад 70% авіаційних пасажирських перевезень країни. Є єдиним аеропортом України, з якого виконуються трансконтинентальні рейси.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: