У ДУС немає претензій до якості пального WOG ®

Субота, 18 серпня 2012, 13:16

Державна організація "Автобаза Державного управління справами" не має претензій до пального ТОВ "Золотий екватор", яке поставляється підприємству за результатами тендеру.

Про це сказано у відповіді ДО "Автобаза ДУС" на запит ТОВ "Золотий екватор", оприлюдненій прес-службою ТМ "WOG".

 

Запит був зроблений на підставі публікації видання "НефтеРынок" (матеріал "Президенту залили баки" від 13 серпня 2012 року). Згідно з даними видання, автомобілі автобази Адміністрації Президента нібито були заправлені неякісним пальним. Крім того, за даними "Вісника державних закупівель" автор провів аналіз трейдерів, які виграли тендери на постачання нафтопродуктів зазначеному підприємству. Серед них, зокрема, і ТОВ "Золотий екватор", яке реалізує нафтопродукти під ТМ "WOG". "Формулювання матеріалу дає можливість читачеві припустити, що компанія є постачальником неякісного пального", - сказано в повідомленні прес-служби ТМ "WOG".

"Розуміючи, що такого роду публікації можуть зашкодити іміджу ТМ "WOG" як марки, яка щодня піклується про якість пального і постійно вдосконалює систему її контролю, ТОВ "Золотий екватор" вирішило самотужки звернутися з запитом до ДО "Автобаза Державного управління справами" про можливі претензії щодо якості пального", - зазначають у прес-службі.

Реклама:

Прес-служба опублікувала фотокопію листа ДО "Автобаза ДУС" № 32/473 від 17.08.2012 р., згідно з яким підприємство не має претензій до якості пального, яке закуповувалося у ТОВ "Золотий екватор". Більш того, за даними ДО, інформація видання "НефтеРынок" щодо закупівлі неякісного пального і, як наслідок, виникнення проблем з експлуатацією автотранспорту на підприємстві не відповідає дійсності.

Таким чином, прес-служба ТМ "WOG" офіційно заявляє про відсутність будь-яких підстав стверджувати, що автомобілі ДО "Автобаза ДУС" могли бути заправлені неякісним пальним на заправках "WOG". Прес-служба звернулася до ЗМІ з проханням утриматися від публікації односторонньої інформації щодо цієї ситуації.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!