Заможні українці скуповують житло в Греції

П'ятниця, 27 липня 2012, 14:32

Рівень продажу нерухомості на островах в Егейському, Іонічному та Середземному морях Греції виріс, щонайменше, у півтора рази завдяки інвестиціям, вкладеним у регіон громадянами України.

Про це заявили в Грецькій асоціації ріелторів, ГолосUA.

За словами експертів організації, заможні українці все частіше стають власниками місцевого елітного житла, оскільки останнім часом через важку економічну ситуацію Греції ціни на нього досягли мінімальної позначки.

"Як правило, особливою популярністю у покупця з України користуються острови Тасос, Хіос і Міконос, - зазначив представник асоціації Спірос Думіс. - Крім того, відзначено зростання продажу котеджів і бунгало на Криті та інших улюблених місцях відпочинку туристів з України та Росії".

Реклама:

Слід особливо відзначити, що відносно заможні росіяни, які вже стали власниками декількох туристичних комплексів на Східному узбережжі Греції, сьогодні цікавляться купівлею цілих островів архіпелагу.

Раніше грецький уряд санкціонував процедуру придбання своїх кращих острівних територій іноземцями. Цей крок пояснюється тривалими фінансовими проблемами країни.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: