Податкова каже, що усунула проблеми з прийому електронної звітності

П'ятниця, 20 липня 2012, 17:53

Технічні проблеми щодо прийому звітності від платників податків повністю ліквідовані і, на 20 липня, відсутня черга із вхідних документів.

Про це повідомили у Державній податковій службі, передає УНІАН.

За даними відомства, централізована система прийому податкової звітності в електронному вигляді повністю відновлена і запрацювала в звичному режимі.

"На 20 липня, черга вхідних документів на приймальному шлюзі Порталу вже відсутня, а тому квитанції про прийом документів надійдуть платникам податків до кінця дня", - сказано в повідомленні.

Реклама:

У Податковій зазначили, що за період проведення відновних робіт - 17 і 18 липня - на приймальному шлюзі Порталу утворилася черга з електронних документів в кількості понад 200 тисяч.

Одночасно податкова попросила платників податків, які раніше відправляли накладні, термін реєстрації яких закінчувався 17 або 18 липня, не турбуватися - термін реєстрації буде продовжений.

Як повідомлялося, раніше працівники ДПСУ зазначали, що якщо підприємці надсилали звітність протягом дня 17 липня та до 15:00 18 липня, то її необхідно продублювати.

Нагадаємо, читачі "Економічної правди" 19 липня повідомили, що проблеми виникають у тих, хто не користується безкоштовними продуктом Податкової, а купував ключі і програмне забезпечення у інших розробників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: