Українські багатії скуповують танки і БТРи

Субота, 16 червня 2012, 10:47

Серед заможних українців – нова мода. Багатії скуповують БТРи і танки, списані з озброєння, щоб їздити на риболовлю чи полювання.

В Інтернеті нині - безліч оголошень про продаж такої техніки, а попит на неї більший, ніж у минулі роки, передає ТСН із посиланням на публікацію у газеті "Сегодня".

"Ми продаємо БТРи, БРДМи (бойова розвідувально-дозорна машина), гелікоптери та літаки. Техніка стоїть в 20 км від Києва. Наприклад, БРДМ коштує 80 тис. гривень", - розповів журналістам продавець "броні" Олександр.

За його словами, такі апарати класифікуються як спецтехніка і документи в ДАІ (зокрема й держномери) оформляються за два тижні, а їздити можна за водійськими правами категорії Д.

Реклама:

"Мої клієнти - глави адміністрацій і різні "крутелики". Зазвичай вони купують такі машини для поїздок на полювання і риболовлю, також влаштовують між власниками військової техніки змагання та інсценізації військових боїв", - зазначив продавець.

Нещодавно, розповів він, один з клієнтів захотів придбати танк Т-64.

"Не розумію, навіщо він йому потрібен. Але такий у нас є в наявності, там все підпиляно так, що він небоєздатний. Коштує близько 100 тис. гривень", - зауважив Олександр.

Він уточнив, що киянам "броні" продали лічені одиниці, в основному техніку купують у регіони.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!