Податкова перевірить законність використання електронних грошей

Четвер, 31 травня 2012, 12:38

Органи податкової міліції вважають доцільним врегулювати питання використання в Україні електронних грошей.

Про це повідомив перший заступник голови Державної податкової служби - начальник податкової міліції Андрій Головач на брифінгу в четвер, передає УНІАН.

Він зазначив, що боротьба зі злочинами, пов'язаними з використанням новітніх технологій, є на сьогодні одним із пріоритетних напрямків у роботі податкової міліції України.

"Одним із пріоритетів є боротьба зі злочинами, які пов'язані з використанням сучасних технологій, - зазначив Головач. - У цьому контексті ми будемо розглядати питання законності навіть існування електронних грошей в Україні. Тому що, дійсно, у нас є певна проблематика, яку ми узагальнюємо сьогодні і вивчаємо разом з Національним банком, питання взагалі законності існування деяких грошових систем".

Реклама:

При цьому Головач підкреслив, що всі заходи, пов'язані з врегулюванням використання електронних грошей в Україні, будуть проводити поступово.

"Я думаю, що ми в спокійному ритмі будемо це робити, і до кінця року у нас є ще час для того, аби визначитися щодо кроків з вирішення даної проблематики", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: