PricewaterhouseCoopers визначить стратегію Податкової на п’ять років

Середа, 16 травня 2012, 17:02

Державна податкова служба домовилася з міжнародною аудиторською компанією PricewaterhouseCoopers (Pw, Київ) про розробку стратегії розвитку служби на 2012-2016 роки.

Про це на прес-конференції у середу заявив голова Податкової Олександр Клименко, повідомляє агентство "Українські новини".

За його словами, уже розроблений перший етап стратегії розвитку Податкової на 2012 рік, а його реалізація почата із травня.

Клименко також повідомив про те, що саме сервісні функції повинні бути покладені в основу перетворень у податковій галузі, тому що зараз на податковий облік витрачається 657 годин робочого часу бухгалтерів на рік, і за цим показником Україна посідає 175-е місце в рейтингу Світового банку.

Реклама:

Голова Податкової наголосив, що пріоритетними цілями стратегічного розвитку служби на 2012 рік є вдосконалення системи адміністрування податків і зборів, впровадження електронних сервісів обслуговування й нових моделей податкового супроводу великих платників податків, створення рівних конкурентних умов, обмеження можливості корупційних проявів.

Також пріоритетними цілями стратегічного розвитку є стабілізація податкового законодавства й ініціювання вдосконалення законодавчих змін у діалозі з бізнесом.

Як повідомлялося, раніше президент Віктор Янукович заявив про те, що очікує від Податкової налагодження партнерського діалогу із підприємцями.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: