"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МВС перевіряло Sokol.ua через зламаний ноутбук

Понеділок, 14 травня 2012, 13:35

Перевірка працівниками ВДСБЕЗ Дніпровського району міста Києва інтернет-магазину Sokol.ua відбулося через звернення громадянина, який у березні 2012 року придбав ноутбук в магазині комп'ютерної техніки "Сокол".

Про це йдеться у відповіді МВС на запит "Економічної правди".

"13 квітня 2012 року до Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві надійшло звернення громадянина, який у березні 2012 року придбав ноутбук в магазині комп'ютерної техніки "Сокол" розташованому за адресою: м. Київ, вул. Русанівська набережна, 20. Під час використання техніки виникла необхідність заміни певних деталей внаслідок поломки, у зв'язку з чим покупець звернувся до працівників магазину, на що отримав відмову", - сказано у повідомленні.

За даними МВС, у ході проведення перевірки вказаного звернення працівниками ВДСБЕЗ Дніпровського РУ м. Києва було здійснено виїзд до приміщення вказаного магазину та вручено працівникові магазину відповідний запит на отримання інформації щодо здійснення фінансово-господарської діяльності.

Реклама:

"У зв'язку з ненаданням відповідної документації щодо діяльності магазину відносно власника магазину було складено адміністративний протокол за ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності)", - зазначили у МВС.

У відомстві повідомили, що за результатами проведеної перевірки винесено постанову про відмову в порушені кримінальної справи за ч.2 ст. 6 КПК України, яку на даний час прокуратурою міста Києва не скасовано.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: