Зв'язок Азарова коштуватиме бюджету майже 2 мільйони

Четвер, 10 травня 2012, 12:42

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету міністрів України 23-26 квітня за результатами тендерів уклав угоди на різноманітні послуги зв’язку на загальну суму 1,88 млн гривень.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Основним постачальником послуг мобільного зв’язку є ПрАТ "МТС Україна", яке отримає 0,5 млн гривен за 350 тис хвилин корпоративного зв’язку.

ПрАТ "Київстар" отримає 0,21 млн гривен за 120 тис хвилин.

Реклама:

ПАТ "Укртелеком" отримає 0,9 млн гривень за орієнтовно 1,3 млн хвилин послуг місцевого телефонного зв’язку та 220 тис. замовлень міжміського та міжнародного телефонного зв’язку.

Також "Укртелеком" в особі Філії "Дирекція розвитку інфраструктури" отримає 0,15 млн гривень за проведення 15 селекторних нарад в обсязі не більше 28 точок підключення за один захід тривалістю 90 хвилин. Вартість однієї селекторної наради коштуватиме 10 тис. гривень.

Центр технічної експлуатації №1 Філії спеціалізованого електрозв’язку "Укртелекому" також отримає 35 тис гривень за орієнтовно 300 Вищих Урядових телеграм обсягом 70 слів. Вартість однієї телеграми становить близько 120 гривень, або 1,7 гривні за слово.

ДП "Центральна станція зв’язку" Державної адміністрації залізничного транспорту України отримає 5,5 тис гривень за послуги відомчого місцевого та міжміського телефонного зв’язку тривалістю 150 тис. хвилин та послуги "Столу замовлень" тривалістю 3780 хвилин.

Послуги інтернету коштуватимуть 80 тис. гривень.

Половину отримає ПрАТ "Датагруп" за основний канал доступу до мереж та ресурсів поза точкою обміну українським трафіком UA-IX без обмеження трафіку із швидкістю 200 Мбіт/с (симетричний канал).

Другу половину суми отримає ТОВ "Адамант" за додатковий канал доступу до інтернету та супроводження в RIPE NCC ресурсів, що зареєстровані за Секретаріатом КМУ.

Передбачене забезпечення послуг доступу до мережі та ресурсів підключених до точки обміну українським трафіком UA-IX без обмеження трафіку із швидкістю 1 Гбіт/с (симетричний канал).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: