Фуршети Литвина будуть коштувати українцям 1,3 мільйона

Четвер, 26 квітня 2012, 12:07

Управління справами Верховної ради 19 квітня уклало угоду з ДП "Їдальня Управління справами Апарату Верховної ради" на послуги з обслуговування представницьких заходів та офіційних прийомів за участю голови Верховної ради.

Вартість угоди склала 1,31 млн гривень, повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", що пояснюється "повною відповідністю та пристосованістю" парламентського підприємства для обслуговування протокольних парламентських та урядових заходів.

"За матеріально-технічними показниками їдальня має можливість обслуговувати протокольні заходи міжнародного рівня, які проходять у Верховній раді (засідання ОБСЄ, ПАЧЕС, Міжпарламентських комісій із співробітництва ВРУ з іншими державами, парламентських слухань, офіційних візитів представників зарубіжних країн тощо). Споруди, в яких розміщуються складські та виробничі приміщення підприємства, територіально розташовані на режимній території, що забезпечує відповідний контроль за діяльністю підприємства і унеможливлює доступ сторонніх осіб, в тому числі під час проведення заходів", – ідеться в обґрунтуванні.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!