"Нафтогаз" дав "дочці" 3,4 мільярда на "вишки Бойка" і погашення старих боргів

Понеділок, 23 квітня 2012, 16:41

НАК "Нафтогаз України" уклав договір з ДАТ "Чорноморнафтогаз" на відкриття кредитної лінії в розмірі 3,396 млрд гривень.

Про це сказано в повідомленні ДАТ "Чорноморнафтогаз", передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, договір укладено 18 квітня 2012 року, а 19 квітня "Чорноморнафтогаз" отримав перший транш в рамках зазначеної кредитної лінії - 100 млн гривень.

Кредит надається на безвідсотковій основі "з метою фінансування заходів з реалізації пріоритетних інвестиційних проектів, проведення бурових робіт, облаштування діючих родовищ, заходів з технічного розвитку, ремонту та модернізації виробничих об'єктів, а також для погашення кредиторської заборгованості".

Реклама:

Нагадаємо, в червні 2011 року "Нафтогаз" і "Чорноморнафтогаз" вже підписували договір про надання кредиту на 1,278 млрд гривень.

Україна майже знову удвічі переплатила за другу "вишку Бойка", яку "Чорноморнафтогаз" придбав на тендері за 400 млн доларів (має ринкову ціну 220 млн доларів).

.ДАТ "Чорноморнафтогаз" входить до складу НАК "Нафтогаз України" і спеціалізується на розвідці і видобутку нафти і газу в акваторії Чорного та Азовського морів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: