Пілотів для Януковича навчатимуть за мільйон на рік

Понеділок, 23 квітня 2012, 12:27

Державне авіаційне підприємство "Україна" Державного управління справами 17 квітня уклало угоду з ТОВ "Авіаційний сертифікаційно-тренувальний центр "Скай" на професійну підготовку льотного складу в 2012 році.

Вартість угоди склала 946 тис гривень повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Передбачено початкову, теоретичну, тренажерну та льотну підготовку, підтвердження/відновлення, підвищення кваліфікації та перепідготовку на повітряних суднах типу А-319.

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки, за даними Державіаслужби, фірма "Скай" є єдиним виконавцем таких послуг в Україні.

Реклама:

Як відомо, у 2011 році аналогічні послуги "Скай" із підготовки президентських пілотів коштували 850 тис гривень.

ДАП "Україна" Державного управління справами надає авіапослуги вищому керівництву України.

Минулого літа президент Віктор Янукович вперше здійснив політ літаком Airbus-319-115XCJ.

Це невеликий літак на 40 місць, тому він не підходить для здійснення польотів офіційних державних делегацій, які складаються із значно більшої кількості людей.

Донецьке ТОВ "Авіаційний сертифікаційно-тренувальний центр "Скай" зареєстроване на луганчанку Ганну Неліпович, донеччанку Олену Гамаюнову та мешканця Москви Вадима Кіма.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: