"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Столичні борделі перед Євро-2012 піднімають ціни

Четвер, 19 квітня 2012, 15:25

Євро-2012 у Києві чекають не тільки власники готелів і таксисти, плануючи добре заробити на недосвідчених іноземних уболівальниках.

До "гарячого сезону" готується й сфера інтимних послуг, пише "Газета київська".

Уже сьогодні борделі піднімають ціни, а на час Євро година "кохання" коштуватиме не 3 сотні доларів.

Журналісти газети під виглядом посередників-організаторів Євро написали листа керівництву ескорт-агентства й запропонувала "оптом" замовити дівчат зі знанням іноземних мов для Vip-гостей чемпіонату.

Реклама:

"Сподіваюся, ви розумієте, що в цей період у нас роботи буде хоч відбавляй і без посередників", – відповіли в агентстві.

Там же сказали, що "на час Євро-2012, швидше за все, ціни будуть вищими" на 50-70% ($300-350 за годину).

Журналісти знають, де продають "кохання". Фото "Газети київської"

Видання відзначає, що в тій же Німеччині година дозвілля з дівчиною коштує від 50 до 100 євро, у Швеції ціна доходить до 200.

В інтернеті повнісінько прямих телефонів дівчат, що пропонують інтим-послуги в центрі столиці. На Хрещатику промоутери навіть відкрито роздають візитки, де прямим текстом рекламуються проститутки.

І хоча столичні повії прямих адрес телефоном не називають (найчастіше просять підійти до певного будинку, а далі обіцяють, що клієнта зустрінуть і проведуть, куди потрібно), журналісти змогли з'ясувати, де можна купити кохання у центрі Києва.

Як виявилося, найбільше "борделів" розташувалося квартирах на вулиці Червоноармійській.

Столична ж міліція обіцяє боротися з діяльністю проституток і навіть виставить додаткові патрулі у центрі міста на час Євро.

"Документуванням і боротьбою з притонами, де надаються інтим-послуги, займається профільний підрозділ Карного розшуку – Управління по боротьбі з торгівлею людьми. Перед Євро-2012 робота цього підрозділу буде суттєво активізована, тому що очікується наплив уболівальників, у зв'язку із чим прогнозовано з'явиться попит на послуги дівчат легкої поведінки. Навколо фан-зони виставлять додаткові патрулі, які будуть зупиняти спроби дівчат характерного вигляду пробратися ближче до вболівальників", - сказав начальник Управління зі зв'язків із громадськістю МВС України Володимир Поліщук.  

Звичайно ж, міліція не зможе нічого зробити, якщо вболівальник буде йти з такою дамою під руку, тому МВС почала у західних ЗМІ масштабну інформаційну кампанію, щоб попередити фанів.

"Попереджаємо іноземців, які збираються приїхати до нас на футбол, що контакти з нічними метеликами можуть закінчитися погано. Адже дуже часто злочинці використовують проституток як наживку. Навіть якщо проститутка діє самостійно, вона може обікрасти клієнта. Я вже не кажу про букет венеричних хвороб, які можуть подарувати уболівальникам", - додав він.

Особовий склад міліції орієнтують не тільки на боротьбу із самими проститутками (як відомо, заняття проституцією – це адміністративне правопорушення й по ст. 180-1 Адмінкодексу, карається штраф від 85 до 170 гривень).

Більше уваги оперативники приділяють розкриттю борделів і боротьбі зі звідництвом.

Організаторам борделів і сутенерам світить карна відповідальність за ст. 302 КК "Створення й утримання місць розпусти" у вигляді від 2 до 7 років за ґратами.  

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: