"Нафтогаз" обере оцінщика "труби" із трьох претендентів

Понеділок, 26 березня 2012, 11:49 -

До другого етапу конкурсних торгів на закупівлю послуг з оцінки вартості активів системи магістрального трубопровідного транспорту газу України НАК "Нафтогаз України" допустила три компанії: ТОВ"Бейкер Тіллі Україна ЕК" (м.Київ), "Дафф Енд Фелпс" (м.Нью-Йорк, США) та ТОВ "Ернст енд Янг" (м.Київ).

Зокрема, як передає кореспондент ЕП, пропозиція компаній становила: "Бейкер Тіллі Україна ЕК" – 4,1 млн гривень, "Дафф Енд Фелпс" – 4,4 млн гривень, "Ернст енд Янг" – 5,92 млн гривень.

Четвертий учасник - приватне підприємство "Томас&Сімонова" (м.Київ, Україна) - не пройшов до другого етапу конкурсу через те, що не був підтверджений досвід, не були надані копії рекомендаційних листів та не була підтверджена кваліфікація цього учасника.

За словами заступника голови правління "Нафтогазу" Вадима Чупруна, оцінюватися будуть магістральні газопроводи, ПСГ, та інфраструктура. Чупрун підкреслив, що перелічені об’єкти будуть оцінюватися в комплексі.

Реклама:

Наразі визначається переможець конкурсу з відбору оцінювача.

У "Нафтогазі" запевняють, що переможець стане відомий уже сьогодні.

Як відомо, перший етап конкурсних торгів на закупівлю послуг з оцінки вартості активів системи магістрального трубопровідного транспорту газу України, у тому числі підземних сховищ газу та об’єктів інфраструктури, відбувся 27 лютого 2012 року. Попередні пропозиції конкурсних торгів на участь у закупівлі послуг з оцінки подали чотири компанії: ПП "Томас&Сімонова", компанія "Дафф Енд Фелпс", ТОВ "Бейкер Тіллі Україна ЕК" та ТОВ "Ернст енд Янг".

Компанія також надсилала запрошення на участь у конкурсі таким відомим у світі консалтинговим компаніям, як "Делойт Туш Томацу Лімітед", КПМГ, "Ернст енд Янг" та "ПрайсвотерхаусКуперс".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: