Коломойський готовий вкласти в "Буковель" мільярд доларів?

П'ятниця, 2 березня 2012, 18:44

Iнвестори гiрськолижного туристичного комплексу "Буковель" (Iвано-Франкiвська область) готовi вкласти близько 1 млрд доларів у розвиток гiрськолижної iнфраструктури у разi проведення в Українi зимових Олiмпiйських iгор 2022 року.

"Що стосується всiєї гiрськолижної iнфраструктури, я не говорю нинi про основнi льодовi арени, то ми готовi вкласти близько 1 млрд доларів власних приватних iнвестицiй в розвиток олiмпiйського майбутнього України на наступнi десять рокiв", - заявив директор туркомплексу "Буковель" Олександр Шевченко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Тобто, ми готовi практично все побудувати своїм коштом на туристичному комплексi "Буковель", на територiї Iвано-Франкiвської областi залежно вiд того, якi iнфраструктурнi об'єкти нам будуть цiкавi, якi iнфраструктурнi об'єкти будуть у безпосереднiй близькостi до "Буковелю", - додав вiн.

Шевченко зазначив, що незалежно вiд того, буде Олiмпiада-2022 в Українi чи нi, в розвиток iнфраструктури туркомплексу iнвестори щорiчно вкладатимуть щонайменше 20-30 млн доларів iнвестицiй.

Реклама:

Директор повiдомив, що в розвиток "Буковелю" iнвестори вже вклали близько 375 млн доларів, а також, що на сьогоднi "Буковель" демонструє найшвидший темп розвитку i найшвидший темп iнвестицiй у свiтi.

Нагадаємо, представники МОК мають намiр 3-4 березня вiдвiдати Iвано-Франкiвську область з метою оцiнки можливостi проведення на її територiї зимової Олiмпiади-2022 року.

ТОВ "Скорзонера" розпочало будiвництво "Буковелю" в 2000 роцi.

Компанiя пiдконтрольна групi "Приват" олігархів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: