"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Financial Times" назвав Харкiв кращим мiстом iз економiчної ефективностi

П'ятниця, 24 лютого 2012, 18:11

Харкiв очолив Топ-10 великих мiст у номiнацiї "Найбiльша ефективнiсть ведення бiзнесу" за версiєю газети "Financial Times".

Як повiдомляє газета, у 2012 роцi за її дослiдженням "European Cities&Regions of the Future 2012/13" Харкiв посiв першу позицiю в номiнацiї "Найбiльша ефективнiсть ведення бiзнесу, передає "Інтерфакс-Україна".

У результатi дослiджень Харкiв обiйшов такi мiста, як Днiпропетровськ (Україна), Тбiлiсi (Грузiя), Нижнiй Новгород (Росiя), Казань (Росiя), Ростов-на-Дону (Росiя), Белград (Сербiя), Самара (Росiя), Мiнськ (Бiлорусь), Софiя (Болгарiя), наголосили у прес-службi Харкiвської мiськради.

Пiдсумки конкурсу "Європейськi мiста та регiони майбутнього" пiдбивають на пiдставi незалежного збирання даних за "fDi Benchmark" серед 223 європейських мiст та 142 європейських регiонiв.

Реклама:

Номiнацiї розбито на шiсть категорiй: економiчний потенцiал, людськi ресурси, економiчна ефективнiсть, якiсть зручностi життя, iнфраструктура i бiзнес. Сьому категорiю було додано до скорингу - fDi стратегiя просування.

Мiськiй владi Харкова також було надiслано запрошення вiд "fDi Intelligence" на церемонiю нагородження, яка вiдбудеться 7 березня 2012 року в Каннах (Францiя).

На урочистостi мають приїхати понад 30 тис представникiв бiзнесу i влади з усього свiту.

"FDi Intelligence" - структурний пiдроздiл "Financial Times".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: