У квартирі топ-менеджера Коломойського провели обшук

Четвер, 2 лютого 2012, 19:58

Представники правоохоронців провели обшук у квартирі голови правління компанії "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ, Полтавська область) Павла Овчаренка в Одесі.

Про це повідомило інформоване джерело, передають "Українські новини".

За його словами, обшук проводився з санкції суду від 16 січня в рамках розслідування справи про розтрату компаніями "Агропрайм" і "Агрікор" майна, яке знаходилося в заставі у "Альфа-Банку".

Джерело підкреслило, що справа, яка розслідується не стосується діяльності "Укртатнафти" і пов'язаних з нею підприємств.

Реклама:

Згідно з матеріалами розслідуваної справи, протягом 2007-2008 років ТОВ "Агрікор" та ТОВ "Агропрайм" взяли в "Альфа-Банку" кредити на загальну суму понад 90 млн гривень.

Для забезпечення кредитних договорів банком і декількома фіз- і юрособами були укладені договори на заставу майна на суму понад 150 млн гривень.

У 2009 році заставне майно "Агрікор" та "Агропрайм" було продано ТОВ "Агрікор Холдинг", ТОВ "Елеватор Агро", ТОВ "Сервіс Грейн", і ТОВ "Агропрайм Холдинг".

Нагадаємо, Овчаренко займає посаду глави "Укртатнафти" з 2007 року.

НАК "Нафтогаз України" належить 43,054% "Укртатнафти", рештою акцій володіють структури, наближені до групи "Приват" Ігоря Коломойського, які і здійснюють управління заводом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: