У Колєснікова вирішили не піднімати ціни на залізничні квитки

П'ятниця, 20 січня 2012, 19:42

Міністерство інфраструктури відкликало як недоцільний проект наказу, який передбачав поетапне підвищення тарифів на пасажирські залізничні перевезення у внутрішньому сполученні в 2012 році.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу Мінінфраструктури.

"Проект наказу був розміщений на сайті міністерства у п'ятницю і буквально відразу відкликаний, як недоцільний", - повідомили у прес-службі.

"Підвищення тарифів на пасажирські залізничні перевезення у внутрішньому сполученні в 2012 році не буде", - наголосили у Мінінфраструктури.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що Мiнiстерство iнфраструктури готує поетапне пiдвищення тарифiв на пасажирськi залiзничнi перевезення у внутрiшньому сполученнi у 2012 роцi.

Згiдно з підготовленим міністерством проектом документа, передбачалося, що тарифи пiдвищуватимуться з 1 лютого, 1 квiтня, 1 липня, 1 жовтня в загальних i плацкартних вагонах на 4%, у купейних вагонах з 1 лютого - 20%, з 1 квiтня, 1 липня i 1 жовтня - на 10%.

Загалом зростання тарифiв за рiк мало становити для купейних вагонiв - 60%, загальних i плацкартних - 16%.

Як відомо, декларовані збитки залізниць України від пасажирських перевезень у приміському сполученні за підсумками 2011 року очікуються в розмірі 3,1 млрд гривень, що на 10,9% більше, ніж у 2010 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: