Ізраїльські хакери атакували сайти арабських бірж

Середа, 18 січня 2012, 14:02

Хакери з Ізраїлю, що діють під назвою IDF-TEAM, 16 січня атакували сайти бірж в Саудівській Аравії (Tadawul) та Об'єднаних Арабських Еміратах (ADX).

Як повідомляє "Гаарец", дії ізраїльських хакерів стали відповіддю на раніше проведену атаку хакера 0xOmar з Саудівської Аравії на сайти біржі в Тель-Авіві та ізраїльської авіакомпанії "Ель Аль", пише "Дело".

За даними видання, сайт саудівської біржі був повністю паралізований, а інформація на сайті біржі в ОАЕ оновлювалася з істотними затримками.

Зараз при зверненні до обох сайтів вони працюють нормально.

Реклама:

У IDF-TEAM попередили, що якщо атаки на ізраїльські сайти будуть продовжуватися, хакери з Ізраїлю знову зроблять відповідні кроки і зупинять роботу сайтів в арабських країнах на два тижні.

З початку року "віртуальна війна" між Ізраїлем та арабськими країнами загострилася.

На початку січня 0xOmar опублікував дані більше 20 тисяч кредитних карт, отриманих в результаті злому ізраїльського спортивного сайту.

У відповідь ізраїльський хакер оприлюднив дані 200 клієнтів інтернет-магазинів з Саудівської Аравії.

Після цього 0xOmar виклав в інтернет ще одну порцію кредитних карт ізраїльтян і закликав "арабо-ісламських" хакерів приєднатися до кібер-війни проти Ізраїлю.

Як вказує "Гаарец", 17 січня хакер, що діє в інтересах Ізраїлю і називає себе Hannibal, опублікував список з 30 тисяч адрес електронної пошти та паролів до соціальної мережі Facebook.

За його словами, ці дані належать "безпорадним арабам".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: