Григоришин обіцяє "амністію" для розкрадачів електроенергії

Середа, 11 січня 2012, 17:51

"Луганське енергетичне об'єднання" (ЛЕО) розпочало акцiю "Амнiстiя" для розкрадачів електроенергії.

Про це йдеться у повідомленні "ЛЕО", передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з акцією, порушники експлуатацiї приладiв облiку та особи, якi розкрадають електроенергiю, можуть самi повiдомити "ЛЕО" про свої порушення, i в такому разi їм не доведеться компенсувати збитки компанiї.

За час проведення акцiї з 22 листопада 2011 року по 1 сiчня 2012 року "здалися" близько 50 споживачiв, як побутових, так i юридичних осiб.

Реклама:

"Переважно це зiрванi пломби, порушення цiлiсностi лiчильника, використання безоблiкових розеток, самовiльне зняття приладiв облiку при об'єднаннi квартир", - говориться в повідомленні.

"Ми хочемо скоротити втрати електроенергiї, звести до нуля злодiйство. Тому пiд час "Амнiстiї" не караємо, а даємо можливiсть людям, у яких є будь-якi порушення, добровiльно звернутися, щоб виплутатися з незаконних махiнацiй i потiм жити спокiйно", - наголосив керiвник департаменту енергозбуту ТОВ "ЛЕО" Микола Лисий.

За його словами, споживачi не вiдразу вiдгукнулися на акцiю: були побоювання, що їх усе-таки покарають.

Нагадаємо, ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" (ЛЕО) підконтрольне бізнесмену Костянтину Григоришину взяло участь у конкурсі з продажу 40,061% акцій "Донецькобленерго" і програло "ДТЕК" Ріната Ахметова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: