Азаров пообіцяв більше платити на дітей

Середа, 7 грудня 2011, 12:34

У 2012 році допомога при народженні першої дитини збільшиться ще майже на 3 тис. грн., на другу - на 5,5 тис.грн., на третю - на 11 тис. грн.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду у середу, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Азаров нагадав, що нещодавно уряд додатково виділив 1 млрд грн. на виплати при народженні дитини. За його словами, зараз сім'ї у всіх регіонах отримують цю державну допомогу.

"З 1 грудня ми збільшили розмір допомоги на першу дитину в порівнянні з квітнем поточного року, на 8 тисяч гривень, на другу - на 5 тисяч гривень, на третю і кожну наступну дитину - 30 тисяч гривень. А одноразова виплата зросла на 1300 гривень і становить сьогодні 8700 гривень", - зазначив він.

Реклама:

Азаров підкреслив, що в державі повинен бути комплексний підхід до створення таких умов розвитку сім'ї, які в підсумку дадуть стабільне суспільство успішних громадян.

"Ми повинні і далі стимулювати сім'ї народжувати більше дітей. Саме для тому уряд, зокрема, збільшує розмір державної допомоги при народженні дитини", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: