Кримінальну справу, у якій фігурують компанії Єремеєва, не закрили

Четвер, 29 грудня 2011, 22:22

Суд відмовився розглядати скаргу на порушення слідчим СБУ кримінальної справи, у якій фігурують компанії бізнесмена Ігоря Єремеєва.

Відповідна постанова Шевченківського районного суду Києва є у розпорядженні "Економічної правди".

Постанову слідчого про порушення кримінальної справи за фактом розтрати службовими особами ДП "Укрзалізничпостач" державних коштів в сумі понад 199 мільйонів гривень за попередньою змовою із службовими особами ЗАТ "Херсонський нафтопереробний завод" оскаржив адвокат глави правління Херсонського НПЗ.

Однак суд вирішив, що "хоча захисником у скарзі зазначено, що її підзахисний є головою правління Херсонського НПЗ, на яке є посилання у постанові слідчого, однак які саме права та охоронювані інтереси підзахисного конкретно порушено, та у чому саме це порушення полягає, належним чином у скарзі не обґрунтовано".

Реклама:

Суд вирішив, що обґрунтування скарги є недостатнім, однак роз’яснив, що відмова у відкритті провадження з розгляду скарги не позбавляє права повторно звернутися до суду зі скаргою.

Як відомо, власником Херсонського НПЗ є Ігор Єремеєв.

"Економічна правда" писала, що у даній справі також фігурує низка інших підприємств Єремеєва. Зокрема ті, що контролюють мережу автозаправок WOG.

За даними джерел, бізнесмен Дмитро Фірташ хоче встановити контроль над мережею WOG.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!