Глава Держзайнятості виводив гроші у Монако

Вівторок, 27 грудня 2011, 13:45

Генпрокуратура перевірить банківські рахунки голови Держслужби зайнятості Володимира Галицького, відкриті в банку Монако.

Правоохоронці отримали санкцію суду на розкриття банківської таємниці в рамках кримінальної справи проти директора Державного центру зайнятості Володимира Галицького, підозрюваного в отриманні великого хабара, передає "Дело".

Слідчі планують отримати інформацію про обіг коштів на рахунку, відкритого на ім'я чиновника в банку HSBC Private Bank в Монако.

Про заощадження за кордоном правоохоронці дізналися під час обшуку - в його будинку виявили чекову книжку на ім'я Галицького.

Реклама:

У Генпрокуратурі впевнені, що дані про рух грошових коштів на банківському рахунку Галицького матимуть значення для встановлення істини у кримінальній справі.

У середині грудня Печерський райсуд Києва дав санкцію на розкриття банківської таємниці та накладення арешту на рахунок чиновника.

Володимира Галицького та ще трьох співробітників Державного центру зайнятості - начальника фінансового управління, водія директора і секретаря - звинувачують у вимаганні та отриманні у вересні 2011 року хабара на 738,5 тисячі доларів і 2,15 мільйона гривень.

Галицького і його підлеглих затримали 25 листопада 2011 року.

Як повідомлялося, під час обшуків у затриманих виявили валюту на 7,5 мільйона доларів, велику кількість золотих годинників і коштовності.

Галицький очолював Держслужбу зайнятості з травня 2003 року до квітня 2005 року і з серпня 2006 року до даного часу. Чиновник також керував виконавчою дирекцією Фонду державного соцстрахування з безробіття.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!