Азаров дозволив молдаванам їздити в Україну без грошей

П'ятниця, 2 грудня 2011, 18:43

Кабінет міністрів вніс зміни до Правил в'їзду іноземців та осіб без громадянства в Україну, їх виїзду з України і транзитного проїзду через її територію.

Відповідна постанова схвалена на засіданні уряду 30 листопада 2011 року, повідомляє ТСН із посиланням на прес-службу Кабміну.

Згідно із повідомленням, проект постанови був розроблений на виконання домовленостей прем'єр-міністра Миколи Азарова із прем'єр-міністром Республіки Молдова Владом Філатом, досягнутих 17 вересня 2011 року в Ялті, з метою врегулювання питання в'їзду громадян Республіки Молдова в Україну і транзитного проїзду через її територію.

Постановою передбачається внести зміни до Правил в'їзду іноземців та осіб без громадянства в Україну, їх виїзду з України і транзитного проїзду через її територію, а саме виключити Республіку Молдова з переліку держав, громадяни яких повинні підтверджувати при в'їзді в Україну наявність фінансового забезпечення перебування в Україні, транзитного проїзду через територію України та виїзду за її межі, ідеться у заяві Кабміну.

Реклама:

Проект постанови погоджений Міністерством фінансів, Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Адміністрацією Державної прикордонної служби, а також Міністерством юстиції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!