З січня для підприємців запрацюють дозвільні центри

П'ятниця, 2 грудня 2011, 13:11

Українські підприємці з 3 січня 2012 року зможуть звертатися за дозволами в дозвільні центри при обласних державних адміністраціях,

Про це йдеться у повідомленні Держкомпідприємництва, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, відповідні нововведення передбачені підписаними президентом 30 листопада зміни до закону "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" щодо розширення мережі дозвільних центрів".

"Дозвільні центри будуть створювати при обласних державних адміністраціях. Отже, підприємцям більше не доведеться звертатися за дозволами окремо в кожен територіальний орган, якщо відповідний дозвіл видається на обласному рівні", - відзначають у відомстві.

Реклама:

Крім того, комітет інформує, що видача документів дозвільного характеру регіональними дозвільними органами може здійснюватися через дозвільний центр міської ради, який є обласним центром, за узгодженим рішенням міської ради і облдержадміністрації або Ради міністрів Автономної республіки Крим.

Нагадаємо, що розроблений Держкомпідприємництва законопроект "Про внесення змін до закону" Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності "був прийнятий Верховною Радою 3 листопада," за "проголосувало 260 народних депутатів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!