Бахтєєва запевняє, що Пшонка не пресує її бізнес

П'ятниця, 2 грудня 2011, 11:35

Тетяна Бахтєєва заперечує, що син генпрокурора Пшонки зазіхає на її бізнес.

Так вона відреагувала на слова Олександри Кужель в інтерв’ю "Українській правді".

"Це вже вдруге за короткий час (перший раз в журналі "Кореспондент") коли Олександра Володимирівна згадує про існування якогось міфічного "бізнесу Бахтеєвої" та його проблеми.

"Ймовірно йдеться про певну політичну технологію, мета якої всім зрозуміла – створити в суспільстві міф про розлади в нашій єдиній команді", - заявила Бахтєєва.

Реклама:

"Підкреслю, що як депутат Верховної ради трьох скликань, я не маю і не мала ніякого стосунку до жодних бізнес структур. І саме через це мала можливість займати принципову позицію по багатьох питаннях в медичній сфері і в часи опозиційної діяльності, і зараз", - заявила вона.

Вона назвала "абсурдними" твердження про якісь конфлікти з "сином Пшонки".

"Якщо мається на увазі мій колега по фракції народний депутат Артем Пшонка, то можу запевнити пані Кужель, що нас з ним поєднують не тільки професійна співпраця, але й багаторічні дружні людські стосунки. Впевнена, що так буде і надалі", - йдеться в заяві Бахтєєвої.

Сама Кужель у четвер написала у Facebook, що інформація, яка надходила до неї про проблеми бізнесу Бахтєєвої, не підтвердилася.

Як відомо, в Партії регіонів іде серйозний бізнес-конфлікт щодо переділу бізнесу між своїми. Як писав 2 тижні тому "Кореспондент" під удар потрапили Василь Хара, Василь Горбаль, Тетяна Бахтєєва та інші регіонали.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: