Ахметов диктуватиме умови життя 70% киян - Гриценко

Вівторок, 13 грудня 2011, 10:25

Продаж 25% акцій "Київенерго" Донецькій паливно-енергетичній компанії (ДТЕК), власником якої є мільярдер Рінат Ахметов, дає можливість приватному капіталу втручатися у життєдіяльність міста, монопольно диктувати умови енергопостачання понад 70% споживачів енергії і тепла у Києві.

Про це заявив лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, передає DT.UA.

"Команда нинішнього голови КМДА Олександра Попова продовжує ганебну практику тіньової приватизації часів Леоніда Черновецького, який примудрився продати такі життєво важливі для міста підприємства, як "Київгаз“, "Київхліб“, "Київміськбуд“ і "Київводоканал“, — заявив Гриценко.

За його словами, продаж акцій "Київенерго" ставить енергопостачання усього міста під загрозу, адже життя мільйонів мешканців столиці тепер залежить від однієї людини", — попереджає Гриценко.

Реклама:

"Міська влада проігнорувала думку громадськості — передала акції стратегічного для Києва підприємства, що забезпечує 70% населення теплом і гарячою водою, фактично одній людині. Замість конкуренції, дальша монополізація? Це неприпустимо", — переконаний Гриценко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: