"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Україні за рік відремонтували і побудували аж 860 кілометрів доріг

П'ятниця, 14 жовтня 2011, 20:56

З початку 2011 року близько 860 кілометрів українських автомобільних доріг загального користування збудовано, відреконструйовано та відремонтовано.

Зокрема 22 вересня 2011 року було відкрито рух на 27 кілометрах автомобільної дороги М-07 Київ - Ковель - Ягодин у Волинській області, що задіяна до проведення чемпіонату з футболу "Євро-2012", передає прес-служба Мінінфраструктури.

Нині ремонтно-будівельні роботи на цій дорозі ведуться одночасно у Київській, Житомирській, Рівненській областях, після їх завершення у жовтні - першій декаді листопада 2011 року, - це буде понад 260 кілометрів оновленої траси.

Також 2011 року завершаться роботи на під’їзних дорогах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні: Львів-Краковець, Львів-Шегині, Львів-Рава-Руська загальною протяжністю 150 кілометрів.

Реклама:

У цілому у 2011 році заплановано відкрити рух на 1133 кілометрів доріг загального користування, задіяних у проведенні "Євро-2012".

Нині ж тривають роботи на автомобільній дорозі Київ-Чоп, на деяких ділянках дороги Київ-Харків-Лубни.

На напрямку Ульянівка - Миколаїв на Миколаївщині вже відремонтовано 121 кілометр дороги, на Кіровоградщині - 20 кілометрів. Ремонт цієї дороги планується закінчити до кінця 2011 року.

Виконуються роботи на маршрутах між Харковом і Донецьком, Донецьком і Луганськом, Дніпропетровськом і Донецьком, зокрема, на підходах до Донецька на автодорозі Слов’янськ-Донецьк – Запоріжжя. Розпочато будівництво у Запорізькій області об’їзної дороги навколо Мелітополя.

Як повідомлялося, до кінця 2011 року відповідно до переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів автомобільних доріг загального користування та обсягів їх фінансування передбачено збудувати та відремонтувати близько 2 тисяч кілометрів автомобільних доріг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!