Костусєва назвали найбагатшим, після Черновецького

Четвер, 8 вересня 2011, 14:42

Мер Одеси Олексій Костусєв зайняв друге місце в рейтингу найбагатших градоначальників Україні

Як передає "Одесса. Комментарии" , про це повідомляє громадська організація "Демократичний альянс".

Як йдеться у повідомленні, такі результати громадської кампанії з доступу до публічної інформації, в результаті якої був сформований і оприлюднений рейтинг доходів перших осіб усіх обласних центрів країни.

"Єдина з обласних адміністрацій, яка вирішила сховати інформацію стала Запорізька ОДА в особі члена партії регіонів Лимарчука Станіслава Вікторовича. Він аргументував відмову наявністю в деклараціях конфіденційної інформації. Не надала декларацію також Херсонська міська рада. Тільки загальні відомості про доходи надали Одеська та Дніпропетровська ОДА, а також міські ради Запоріжжя і Луганська", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Так, за інформацією громадських діячів, Леонід Черновецький за 2010 рік заробив 15,585 мільйона гривень, а Костусєв - 1,734 мільйона гривень.

Третє і четверте місця зайняли міські голови Вінниці та Донецька з доходом трохи більше 500 тисяч гривень.

У той же час, в рейтингу доходів глав ОДА Одеський губернатор Едуард Матвійчук зайняв третє місце з кінця. За рік він заробив всього 108 тисяч гривень.

Як повідомлялося, днями Костусєв зізнався, що вартість його київського будинку становить близько 12 мільйонів доларів, який він тепер здає в оренду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!