"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров виділив Кернесу 180 мільйонів. На лавки?

Понеділок, 12 вересня 2011, 18:07 -

Кабінет міністрів виділив Харкову 180 мільйонів гривень на підготовку доріг комунальної форми власності до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це повідомляє департамент у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради.

"Відповідну постанову уряд прийняв недавно і вже цього тижня очікується надходження 50 мільйонів гривень", - цитує прес-служба директора департаменту з питань підготовки до Євро-2012 з футболу Харківської міської ради Наталію Мірошниченко.

Відповідні зміни до міської програми підготовки до Євро-2012 буде запропоновано внести депутатам Харківської міськради на найближчій сесії, яка відбудеться 28 вересня.

Реклама:

Як повідомила Мірошниченко, крім цієї суми також передбачається внести в програму зміни на 200 мільйонів гривень.

Зокрема, це стосується збільшення фінансування для аеродромного комплексу міжнародного аеропорту "Харків" на 132,91 мільйона гривень з держбюджету, 17,11 мільйона гривень на дороги комунальної форми власності і 800 тисяч гривень на будівництво фан-зони за рахунок місцевого бюджету.

Крім цього, планується внести зміни для залучення 10 мільйонів гривень на реконструкцію ремонтно-експлуатаційного депо Харківської вагонної дільниці для техобслуговування міжрегіональних поїздів.

 

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: