Фірташ почав титановий бізнес в Італії

Понеділок, 8 серпня 2011, 16:40

Компанія Smartora Trading Ltd., афілійована з групою компаній Group DF, оголосила про придбання частки в розмірі 32,68% власності італійського виробника титанових та інших сплавів, компанії Tifast Srl, розташованої в італійському Сан -Лібераті.

Про це ідетьсяу повідомленні прес-служби Group DF.

Коментуючи угоду, голова Ради директорів Group DF Дмитро Фірташ зазначив: "Завод в Європі дозволить Україні вийти на європейський ринок титану, стати ближче до клієнтів, перш за все, аерокосмічної індустрії Європи. Україна повинна розвивати свої ресурси, йти у переробку сировини, створюючи продукцію з більшою доданою вартістю, в тому числі спільно з європейськими провідними підприємствами".

За його словами, придбання європейських титанових підприємств відкриває перед українськими підприємствами нові можливості.

Реклама:

В Україні зосереджена п'ята частина світових запасів титаномістячи руд.

У Group DF існує масштабна інвестиційна програма з розвитку титанової промисловості в Україні.

Операція з придбання Tifast взаємовигідна для сторін, зазначили у Group DF.

Залучення капіталу компанії Smartora допоможе забезпечити подальшу модернізацію виробничих потужностей Tifast, розширити асортимент її продукції та сприятиме зміцненню її позицій на європейському ринку.

Компанія Tifast, заснована в 2006 році, спеціалізується на виробництві титанових злитків і довгомірних виробів, які використовуються в промисловості, зокрема - в аерокосмічній і в біомедичній індустрії.

Tifast має повністю інтегровані виробничі потужності, в тому числі плавильний і прокатний цехи, зону переробки металевого брухту і механічний цех.

Компанія також має власну лабораторію та науково-дослідні ресурси.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!